Laser centrum Brno – MUDr. Markéta Lorencová
Kdo jsme Přístrojové vybavení Ceník Objednávka Poradna Akční nabídky Doporučujeme Články Fotogalerie Kontakt

Laser centrum Brno - MUDr. Markéta Lorencová

URL: http://www.laser-centrum-brno.cz/ochrana-osobnich-udaju/


Dermatologická ambulance má smluvní vztah na základě Smlouvy o poskytování a úhradě zdravotní péče se Všeobecnou zdravotní pojišťovnou České republiky.

Aktuality
27.07.2017

Jako alternativu stávajícího přístroje akustické rázové vlny CELLACTOR SC1 STORZ MEDICAL nabízíme ošetření novým přístrojem akustické rázové vlny MASTERPULS MP200 ultra STORZ MEDICAL – léčba a korekce celulitidy, zpevnění a aktivace svalové a vazivové tkáně, zjemnění a vyhlazování jizev, strií a vrásek, zvyšování elasticity kůže, zmenšení obvodu – zeštíhlení, odstranění lymfedému, zpevnění a korekce vrásek v obličeji. Součástí přístroje je i vakuová terapie.

15.04.2015

Nabízíme vyšetření podezřelých kožních útvarů novým počítačovým dermatoskopem MoleMax HD DERMA MEDICAL SYSTEMS, který je nejmodernějším přístrojem současné počítačové dermatoskopie. Více viz stránky Naše služby a Přístrojové vybavení.

Další aktuality

Články
Novinky na email
Zajímají Vás chystané akce či novinky, které pro Vás připravujeme? Přihlašte se k odběru emailových novinek.

Email: 

Úvodní strana >> Bezpečnost a ochrana osobních údajů Zpět

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Informace pro pacienty o zpracování osobních údajů

Správce MUDr. Markéta Lorencová, dermatologická ambulance, Brno, Makovského nám.2, IČ: 75051125 je na základě platného oprávnění k poskytování zdravotních služeb poskytovatelem zdravotních služeb v souladu se zákonem č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách. V souvislosti s poskytováním zdravotní péče jsme povinni o Vás – pacientovi, shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro poskytnutí a vykázání zdravotní péče, přičemž rozsah shromažďovaných osobních údajů vyplývá z platné právní úpravy. Pokud evidujeme Vaše osobní údaje nad rámec povinností, které nám stanoví právní předpis, vyžádáme si vždy předem Váš písemný souhlas. Vaše osobní údaje shromažďujeme a používáme výhradně v souvislosti s poskytováním zdravotní péče Vaší osobě. Rovněž jsme povinni Vaše osobní údaje sdělovat při vykazování hrazené zdravotní péče a plnění dalších zákonných povinností, například daňové a účetní povinnosti a v rámci hlášení do registrů některých nemocí stanovených zákonem. Vaše osobní údaje sdělujeme oprávněným subjektům a institucím pouze v případech, kdy je nám tato povinnost uložena právním předpisem. Osoby, které mají možnost se s těmito Vašimi osobními údaji seznamovat, jsou rovněž zákonem zavázány k ochraně osobních údajů a povinné mlčenlivosti. Údaje vedené o Vás ve zdravotnické dokumentaci obsahují zejména skutečnosti nutné pro identifikaci Vaší osoby, údaje o provedených vyšetřeních, případně o zjištěné diagnóze, léčbě, předepsaných léčivých přípravcích, případně zdravotnických prostředcích, výsledcích komplexních a kontrolních vyšetření, eventuálně Váš informovaný souhlas nebo nesouhlas s jednotlivými zákroky a léčbou. Vaše osobní údaje shromažďujeme po dobu, kterou stanoví právní předpisy. Zejména lze odkázat na vyhlášku č. 98/2012 Sb., o zdravotnické dokumentaci, která stanoví dobu, po kterou je nezbytné uchovávat zdravotnickou dokumentaci pacienta. Dále lze odkázat na právní předpisy ve vztahu k účetnictví a daňovým povinnostem, které rovněž vymezují archivační dobu, po kterou je nutno písemnosti prokazující poskytnutí zdravotní péče archivovat.

Vaše práva při poskytování zdravotních služeb v souvislosti se shromažďováním osobních údajů

Jako pacient máte právo na přístup ke svým osobním údajům. Pokud shledáte, že nejsou vedeny osobní údaje správně či jsou nepřesné, máte právo požádat o opravu svých osobních údajů. Rovněž máte právo na výmaz svých osobních údajů v rozsahu dobrovolně poskytnutých osobních údajů, tj. v rámci plnění smluvní povinností. Naopak se nelze domáhat výmazu osobních údajů, které je poskytovatel zdravotních služeb povinen shromažďovat, a to na základě právní povinnosti (povinnost uložená právní předpisem), tj. v souvislosti s poskytováním zdravotních služeb, které Vám poskytuje. Jako pacient můžete podat stížnost u dozorového úřadu, pokud se domníváte, že zpracováním Vašich osobních údajů dochází k porušení právních předpisů o ochraně osobních údajů. Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je pro území ČR Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.