Laser centrum Brno – MUDr. Markéta Lorencová
Kdo jsme Přístrojové vybavení Ceník Objednávka Poradna Akční nabídky Doporučujeme Články Fotogalerie Kontakt

Laser centrum Brno - MUDr. Markéta Lorencová

URL: http://www.laser-centrum-brno.cz/ochrana-osobnich-udaju/


Dermatologická ambulance má smluvní vztah na základě Smlouvy o poskytování a úhradě zdravotní péče se Všeobecnou zdravotní pojišťovnou České republiky.

Aktuality
01.01.2019

Nabídka dárkových poukázek na dermatologický zákrok či vyšetření v jakékoliv finanční výši. Poukázky je možné si převzít kdykoliv v ordinační době.

27.07.2017

Jako alternativu stávajícího přístroje akustické rázové vlny CELLACTOR SC1 STORZ MEDICAL nabízíme ošetření novým přístrojem akustické rázové vlny MASTERPULS MP200 ultra STORZ MEDICAL – léčba a korekce celulitidy, zpevnění a aktivace svalové a vazivové tkáně, zjemnění a vyhlazování jizev, strií a vrásek, zvyšování elasticity kůže, zmenšení obvodu – zeštíhlení, odstranění lymfedému, zpevnění a korekce vrásek v obličeji. Součástí přístroje je i vakuová terapie.

Další aktuality

Články
Novinky na email
Zajímají Vás chystané akce či novinky, které pro Vás připravujeme? Přihlašte se k odběru emailových novinek.

Email: 

Kontrolní kód: Kontrolní kód


(ochrana proti spamu)

Úvodní strana >> Bezpečnost a ochrana osobních údajů Zpět

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Informace pro pacienty o zpracování osobních údajů

Správce MUDr. Markéta Lorencová, dermatologická ambulance, Brno, Makovského nám.2, IČ: 75051125 je na základě platného oprávnění k poskytování zdravotních služeb poskytovatelem zdravotních služeb v souladu se zákonem č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách. V souvislosti s poskytováním zdravotní péče jsme povinni o Vás – pacientovi, shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro poskytnutí a vykázání zdravotní péče, přičemž rozsah shromažďovaných osobních údajů vyplývá z platné právní úpravy. Pokud evidujeme Vaše osobní údaje nad rámec povinností, které nám stanoví právní předpis, vyžádáme si vždy předem Váš písemný souhlas. Vaše osobní údaje shromažďujeme a používáme výhradně v souvislosti s poskytováním zdravotní péče Vaší osobě. Rovněž jsme povinni Vaše osobní údaje sdělovat při vykazování hrazené zdravotní péče a plnění dalších zákonných povinností, například daňové a účetní povinnosti a v rámci hlášení do registrů některých nemocí stanovených zákonem. Vaše osobní údaje sdělujeme oprávněným subjektům a institucím pouze v případech, kdy je nám tato povinnost uložena právním předpisem. Osoby, které mají možnost se s těmito Vašimi osobními údaji seznamovat, jsou rovněž zákonem zavázány k ochraně osobních údajů a povinné mlčenlivosti. Údaje vedené o Vás ve zdravotnické dokumentaci obsahují zejména skutečnosti nutné pro identifikaci Vaší osoby, údaje o provedených vyšetřeních, případně o zjištěné diagnóze, léčbě, předepsaných léčivých přípravcích, případně zdravotnických prostředcích, výsledcích komplexních a kontrolních vyšetření, eventuálně Váš informovaný souhlas nebo nesouhlas s jednotlivými zákroky a léčbou. Vaše osobní údaje shromažďujeme po dobu, kterou stanoví právní předpisy. Zejména lze odkázat na vyhlášku č. 98/2012 Sb., o zdravotnické dokumentaci, která stanoví dobu, po kterou je nezbytné uchovávat zdravotnickou dokumentaci pacienta. Dále lze odkázat na právní předpisy ve vztahu k účetnictví a daňovým povinnostem, které rovněž vymezují archivační dobu, po kterou je nutno písemnosti prokazující poskytnutí zdravotní péče archivovat.

Vaše práva při poskytování zdravotních služeb v souvislosti se shromažďováním osobních údajů

Jako pacient máte právo na přístup ke svým osobním údajům. Pokud shledáte, že nejsou vedeny osobní údaje správně či jsou nepřesné, máte právo požádat o opravu svých osobních údajů. Rovněž máte právo na výmaz svých osobních údajů v rozsahu dobrovolně poskytnutých osobních údajů, tj. v rámci plnění smluvní povinností. Naopak se nelze domáhat výmazu osobních údajů, které je poskytovatel zdravotních služeb povinen shromažďovat, a to na základě právní povinnosti (povinnost uložená právní předpisem), tj. v souvislosti s poskytováním zdravotních služeb, které Vám poskytuje. Jako pacient můžete podat stížnost u dozorového úřadu, pokud se domníváte, že zpracováním Vašich osobních údajů dochází k porušení právních předpisů o ochraně osobních údajů. Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je pro území ČR Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.